ویزای ورزشی

ویزای ورزشی

ویزای ورزشی

در حال حاضر ورزشکاران فراوانی بنا به دلایل بسیاری ترک وطن می کنند تا در کشوری دیگر به آن چه شایسته و لیاقت آنان است دست یابند. از جمله این دلایل می توان بیکاری، تورم، نامساعد بودن اوضاع و شرایط جامعه، برخورداری از امکانات بهتر زندگی، کسب درآمد بالاتر و تحصیل و فرصت های شغلی بهتر را نام برد.

عدم ثبات اقتصادی، نوسانات قیمت و بازار و تورم و بیکاری از جمله مهم ترین دلایل ورزشکاران و علاقه مندان به ورزش برای مهاجرت به کشورهای دیگر می باشد.

 ورزشکاران با طی کردن مراحل سخت و دشوار ورزش حرفه ای انتظار اشتغال و کار با حقوق بالا و مزایای فراوان را دارند، اما متاسفانه در سال های اخیر بیکاری آینده شغلی و حرفه ای آن ها را نیز تحت تاثیر قرار داده است و بنا به شرایط نامناسب و نامساعد حرفه ای در جست و جوی کشور مناسب برای مهاجرت می باشند.

در واقع این روزها مهاجرت تنها راه یافتن شغل با حقوق مکفی و زندگی در آرامش و امنیت برای ورزشکاران و علاقه مندان به ورزش حرفه ای می باشد.

مطلب پیشنهادی:

انواع ویزا اوکراین

sports

شرایط مهاجرت ورزشکاران به خارج از کشور

ورزشکاران ایرانی که قصد مهاجرت به کشورهای دیگر جهان را دارند، بر اساس سوابق کاری و حرفه ای خود در کشور ایران می توانند اقدام کنند.

یکی از موارد مهم در کار و اشتغال ورزشکاران در خارج از کشور آشنایی با زبان رسمی کشور مقصد می باشد.

یکی از مهم ترین موارد در برقراری ارتباط و تعامل با افراد یک جامعه آشنایی با زبان آن اجتماع می باشد.

 برخی از کشورها برای مهاجرت ورزشکاران ویزای ورزشی صادر می کنند. برخی از کشورها نیز با ارائه ویزاهای خاص شرایط مهاجرت ورزشکاران را فراهم می کنند.

 

شرایط خود اشتغالی ورزشکاران برای مهاجرت

ورزشکاران برای مهاجرت به برخی از کشورهای جهان باید ثابت کنند که از طریق فعالیت ورزشی در کشور خود دارای شرایط خود اشتغالی باشند. و یکی از شرایط زیر را دارا باشند:

ورزشکاراران باید دارای 2 سال فعالیت ورزشی و کار و اشتغال در زمینه های ورزشی باشند.

ورزشکاران باید دارای 2 سال فعالیت ورزشی در سطح جهانی باشند.

ورزشکاران باید دارای یک سال فعالیت ورزشی در سطح داخلی و یک سال فعالیت ورزشی در سطح خارجی و بین المللی باشند.

ورزشکاران باید اثبات کنند که در کشور مقصد به ادامه فعالیت های ورزشی می پردازد و در واقع قصد آن ها از مهاجرت به این کشور توسعه ورزش و فعالیت های ورزشی در سطح داخلی و خارجی می باشد.

Sports visa

انواع ویزاهای ورزشی برای مهاجرت ورزشکاران

متقاضیانی که در زمینه های مختلف ورزش به صورت حرفه ای فعالیت می کنند، می توانند با ارسال مدارک خود برای کارفرماهای کشورهای اروپایی و یا یافتن اسپانسر و حامی، ویزای کار در این کشورها را اخذ کنند.

متقاضیانی که در زمینه های ورزشی مانند مربی گری، داوری، ورزشکار حرفه ای، مدرس و مربی ورزشی، مدیر برنامه های ورزشی و قهرمانان داخلی فعالیت می کنند، می توانند از طریق اخذ ویزای ورزشکاران به برترین کشورهای جهان در زمینه ورزش مهاجرت کنند. به طور کلی دو نوع ویزای ورزشی وجود دارد:

 

 

ویزای موقت ورزشی

ویزای موقت ورزشی مختص ورزشکارانی است که از طرف نهادها و سازمان های کشورهای خارجی برای شرکت در مسابقه های ورزشی و یا رویدادها دعوت می شوند.

دارا بودن سوابق حرفه ای ورزشی و رزومه عالی از جمله شرایط اخذ این ویزا می باشد.

 

ویزای دائم ورزشی

ورزشکارانی که دارای موفقیت های جهانی می باشند و یا در مسابقه های بین المللی مدال های برتر را کسب کرده اند، می توانند از طریق اخذ ویزای دائم ورزشی به کشورهای برتر جهان مهاجرت کنند.علاوه بر این ورزشکارانی که دارای مدارک دانشگاهی عالی در حوزه های تخصصی ورزشی می باشند نیز می توانند این ویزا را اخذ کنند.

 

 

کشور مناسب برای مهاجرت ورزشکاران ایرانی

به منظور انتخاب کشور مناسب برای مهاجرت ورزشکاران باید موارد فراوانی را مورد بررسی قرار داد. از مهم ترین این موارد اخذ ویزای ورزشکاری و روند راحت و ساده مهاجرت به آن کشور می باشد.

 برخی از کشورها با ارائه ویزاهای ویژه شرایط مهاجرت ورزشکاران را به این کشورها فراهم می کنند.

دیگر موارد مهم در انتخاب مقصد مناسب برای مهاجرت ورزشکاران این است که کشور مقصد نیازمند ورزشکاران باشد و شرایط ادامه تحصیل ورزشکاران مهاجر در آن کشور فراهم باشد و بتوانند با اخذ پذیرش از دانشگاه های این کشور در رشته های تخصصی مورد نظر خود ادامه تحصیل دهند.

علاوه بر این شرایط کار و اشتغال ورزشکاران مهاجر در آن کشور امکان پذیر باشد و ورزشکاران مهاجر بتوانند با اخذ مجوز کار در آن کشور مشغول کار شوند.یکی از مهم ترین شرایط مهاجرت ورزشکاران این است که امکان همراهی خانواده ورزشکار مهاجر در آن کشور وجود داشته باشد.

ورزشکاران متاهل با همراهی همسر و خانواده خود بهتر می توانند به ادامه تحصیل و کار بپردازند. همچنین کشور مقصد برای کار ورزشکاران دارای شرایط سنی نباشد. برخی کشورها دارای محدودیت سنی برای کار ورزشکاران می باشند.

 

بهترین مقاصد مهاجرتی برای ورزشکاران ایرانی ویزای ورزشی و مدت اعتبار آن

عضویت در تیم ملی، داشتن مدال و افتخارات آسیایی و جهانی و به‌طورکلی رزومه ورزشی قوی از ملزومات قوی مهاجرت از طریق ویزای ورزشی است. پس از تکمیل مدارک موردنیاز و ثبت درخواست برای این ویزا، حدود سه هفته طول می‌کشد تا نتیجه ویزا مشخص شود.

به‌صورت حدودی سه ماه قبل از مهاجرت می‌بایست برای درخواست ویزا اقدام نمایید. ویزای ورزشی تا سه سال اعتبار دارد؛ پس‌ازآن نیز برای سه سال دیگر قابل تمدید می‌باشد. در مدت اقامت از طریق ویزای ورزشی اگر مشکلی در کار اصلی و حرفه ورزشی‌تان وارد نشوید، مجاز به کار کردن هستید.

 

بهترین کشور برای ویزای ورزشی

با توجه به رشته ورزشی و میزان مهارتی که ورزشکار دارد، گزینه های متعددی برای اخذ ویزای ورزشی و انتخاب کشور مقصد داشته باشد. اما قبل از هرگونه اقدامی بهترین کار بررسی تاریخچه کشور موردنظر است که در زمینه رشته ورزشی متقاضی چه شرایطی دارد.

 برای گرفتن هرگونه مشاوره در زمینه انتخاب بهترین کشور برای ویزای ورزشی می‌توانید از خدمات مشاوره رایگان مهاجرت بهره‌مند شوید.

 

در میان کشورهای جهان کشورهای اروپایی اوکراین، اتریش، آلمان، کانادا، استرالیا و آمریکا شرایط مناسب تری را برای کار و اشتغال ورزشکاران ایرانی فراهم کرده اند. شرایط کاری و درآمد بالا و همچنین نیاز به ورزشکاران تخصصی در این کشورها موجب شده است تا این کشورها به عنوان برترین مقاصد مهاجرتی ورزشکاران محسوب شوند. درادامه به بررسی شرایط برخی کشورهای جهان برای مهاجرت ورزشکاران ایرانی می پردازیم.

immigration sport

مهاجرت به آمریکا از طریق ورزش

کشور آمریکا را می توان از برترین و بهترین کشورهای جهان برای مهاجرت ورزشکاران محسوب کرد چرا که این کشور برای مهاجرت ورزشکاران ویزاهای خاصی را ارائه می دهد. بسیاری از ورزشکاران کشور آمریکا را برای مهاجرت انتخاب می کنند زیرا شرایط کار و اشتغال و درآمد ورزشکاران در این کشور بسیار عالی می باشد.

مهاجرت به آمریکا از طریق ورزش

بر این اساس ویزاهای ورزشی این کشور عبارت است از:

ویزای ورزشی P1: این نوع ویزا مختص ورزشکاران جهانی است که در رقابت های جهانی مدال های برتر را کسب کرده اند. علاوه بر این ورزشکارانی که قصد شرکت در مسابقه ها و تورنمنت های جهانی را دارند و همچنین ورزشکارانی که قصد فعالیت در حوزه ورزشی به مدت طولانی در این کشور را دارند نیز می توانند از این نوع ویزا برای مهاجرت به آمریکا استفاده کنند.

ویزای ورزشی P2: این نوع ویزا مختص ورزشکارانی است که از طرف کشور خود مامور شرکت در مسابقه های سازمانی آمریکا می باشند.

ویزای ورزشی P3: این ویزا مختص ورزشکارانی است که قصد شرکت در دوره های ورزشی خاص را دارند و یا قصد اجرای برنامه های ورزشی و یا تدریس تخصصی ورزش در کشور آمریکا را دارند، می توانند از طریق اخذ این نوع ویزا به آمریکا مهاجرت کنند.

مهاجرت به کانادا از طریق ورزش

کانادا را یکی دیگر کشورهای جهان برای مهاجرت ورزشکارن محسوب کرد.

ورزشکاران و مربیان ورزشی وقهرمانان داخلی به منظور مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی باید اثبات کنند که منبع درآمد آن ها در کشور خود از طریق ورزش می باشد. ورزشکاران باید ثابت کنند که قصد راه اندازی کسب و کار ورزشی و توسعه کار ورزشی خود در کشور کانادا را دارند. بدین منظور ورزشکاران برای مهاجرت به کانادا از طریق خود اشتغالی باید دارای شرایط زیر باشند:

ورزشکار باید ثابت کند که با راه اندازی کسب و کار ورزشی در کانادا موجب کسب درآمد و رونق اقتصادی جامعه ورزشی کانادا می شود.

ورزشکار باید دارای سوابق ورزشی و تجربه حرفه ای به مدت حداقل 2 سال از 5 سال گذشته در کشور خود باشد.

ورزشکار باید بتواند آزادانه به کشور کانادا رفت و آمد کند و محدودیتی در این زمینه نداشته باشد.

ورزشکار باید بر اساس برنامه خود اشتغالی کانادا امتیاز لازم را کسب کند. امتیاز لازم برای مهاجرت ورزشکاران به کانادا بر اساس این برنامه حداقل 35 امتیاز می باشد.

ملاک های امتیازبندی در این برنامه دارا بودن تحصیلات تا 25 امتیاز، دارا بودن سوابق کار حرفه ای تا 35 امتیاز، دارا بودن مدرک مهارت زبان انگلیسی یا فرانسه تا 24 امتیاز و دارا بودن شرایط انطباق پذیری و سازگاری تا 6 امتیاز می باشد.

مهاجرت به استرالیا از طریق ورزش

از جمله برترین کشور جهان برای مهاجرت ورزشکاران کشور استرالیا را می توان نام برد. ورزشکاران می توانند از طریق اخذ ویزاهای ورزشی این کشور به استرالیا مهاجرت کنند. از جمله ویزاهای ورزشی استرالیا موارد زیر را می توان نام برد:

 

sport in ukraine

ویزای ورزشی Sub class 408

این نوع ویزا مختص ورزشکارانی است که در کشور استرالیا با باشگاه های این کشور قرارداد امضا می کنند.

علاوه بر این داوران و مربیان و ورزشکارانی که قصد داوری در مسابقه های ورزشی استرالیا را دارند و یا ورزشکارانی که قصد شرکت در مسابقه ها و رویدادهای ورزشی این کشور را دارند، نیز می توانند از این ویزا استفاده کنند.

این نوع ویزا کوتاه مدت دارای مدت اعتبار 2 سال می باشد.

در پایان مدت 2 سال اعتبار این ویزا ورزشکار می تواند اقامت خود را تمدید کند. در غیر این صورت ورزشکار باید در عرض 28 روز این کشور را ترک کند.

 

ویزای ورزشی Sub class 124

این نوع ویزا مختص قهرمانان بین المللی و ورزشکاران جهانی می باشد که دارای سوابق جهانی درخشان می باشند. قهرمانان جهانی و ورزشکاران حرفه ای قهرمان می توانند از طریق اخذ این ویزا به طور مستقیم برای مهاجرت به استرالیا اقدام کنند.

ورزشکاران با اخذ این نوع ویزا و مهاجرت به استرالیا می توانند در این کشور فقط در حوزه ورزشی خود فعالیت کنند.

 یکی از مهم ترین شرایط اخذ این ویزا این است که ورزشکاران حداقل در 2 سال گذشته دارای سوابق درخشان در مسابقه های بین المللی باشند و بتوانند ثابت کنند که با مهاجرت به استرالیا نقش مهمی در رشد و توسعه ورزش این کشور خواهند داشت.

مهاجرت به اسپانیا از طریق ورزش

کشور اسپانیا نیز به دلیل تاریخ پربار در زمینه ورزش از جمله کشورهای برتر برای مهاجرت ورزشکاران محسوب می شود. ورزشکاران می توانند از طریق زیر به این کشور مهاجرت کنند:

ویزای ورزشی اسپانیا: ورزشکاران برای اخذ ویزای ورزشی اسپانیا باید دارای دعوتنامه شغلی از طرف کارفرمای اسپانیایی باشند. کارفرمای اسپانیای با ارائه پیشنهاد شغلی می تواند برای ورزشکار ویزای ورزشی را دریافت کند. ورزشکار با کار و اشتغال و فعالیت ورزشی در اسپانیا با اخذ ویزای ورزشی می تواند اقامت اسپانیا را اخذ کند.

دارا بودن موفقیت های جهانی :در صورتی که ورزشکار دارای موفقیت های جهانی در زمینه ورزشی باشد و بتواند موجب توسعه آن ورزش در کشور اسپانیا شود، می تواند به طور مستقیم اقامت دائم اسپانیا را اخذ کند.

مهاجرت به انگلستان از طریق ورزش

کشور انگلستان را نیز می توان از برترین کشورهای جهان در زمینه مهاجرت ورزشکاران محسوب کرد. متقاضیان می توانند از طریق ویزای ورزشی و روش های دیگر به این کشور مهاجرت کنند. روش های مهاجرت ورزشکاران به این کشور عبارت است از:

ویزای ورزشی Tier 2: ویزای ورزشی Tier 2 یا ویزای Sportsperson مختص ورزشکاران و مربیان ورزشی است که قصد فعالیت ورزشی در این کشور را دارند.

 مدت زمان اعتبار این ویزا تا 3 سال می باشد و ورزشکار می تواند آن را تمدید کند. یکی از مهم ترین مزیت های مهاجرت ورزشکاران به انگلستان اخذ ویزای همراه برای همسر و فرزندان زیر 18 سال و همراهی آن ها در انگلستان می باشد.

دریافت دعوتنامه شغلی از کارفرمای انگلستانی: ورزشکاران می توانند از طریق کارفرمای انگلستانی و یا حامی و اسپانسر در این کشور اقامت انگلستان را اخذ کنند. ورزشکاران برای مهاجرت به انگلستان باید دارای سوابق حرفه ای درخشان ورزشی باشند و در مسابقه های بین المللی مدال های جهانی را کسب کرده باشند.

 علاوه بر این ورزشکاران باید ثابت کنند که توانایی رشد و توسعه رشته ورزشی خود در این کشور را دارا می باشند.

 

مهاجرت به اتریش از طریق ورزش

متقاضیان برای مهاجرت به اتریش می توانند از طریق اخذ ویزای هنرمندان و دریافت دعوتنامه شغلی از کارفرمای اتریشی اقدام کنند. بر این اساس به بررسی هر یک از این روش ها برای مهاجرت ورزشکاران به اتریش می پردازیم:

ویزای ورزشی اتریش: این نوع ویزا که همانند ویزای هنرمندان اتریش می باشد، ورزشکار باید ثابت کند که منبع درآمد وی در کشور خود از طریق ورزش می باشد و در حال حاضر در کشور خود به کار و اشتغال در حوزه این ورزش مشغول می باشد.

ورزشکار برای اخذ این نوع ویزا باید مدارک مالی در مورد میزان درآمد ورزشی در کشور خود را ارائه دهد. اگر ورزشکار در کشور خود قراردادهای تبلیغاتی دارد و یا اگر دارای اسپانسر و حامی مالی می باشد، باید مدارک آن ها را ارائه دهد.

دریافت دعوتنامه شغلی از کارفرمای اتریشی: ورزشکاران می توانند با دریافت دعوتنامه کاری از کارفرمای اتریشی ویزای کار این کشور را اخذ کنند و در این کشور به فعالیت ورزشی بپردازند.

مهاجرت به آلمان از طریق ورزش

متقاضیانی که قصد مهاجرت به آلمان از طریق ورزش را دارند، می توانند از طریق اخذ پیشنهاد شغلی Job Offer مقدمات مهاجرت به این کشور را فراهم کنند. کشور آلمان برای جذب ورزشکاران و مربیان ورزشی ویزای خاصی را اختصاص نداده است و متقاضیان می توانند فقط از طریق دریافت پیشنهاد کار از کارفرمای آلمانی به این کشور مهاجرت کنند.

مهاجرت به اوکراین از طریق ورزش

اوکراین یکی دیگر کشورهای جهان برای مهاجرت ورزشکارن محسوب کرد. برنامه مهاجرت ورزشکاران به اوکراین را می توان از کم هزینه ترین برنامه های مهاجرتی محسوب کرد که روند پذیرش و اخذ ویزای آن بسیار راحت تر از انواع دیگر ویزاها می باشد. متقاضیان برای مهاجرت به این کشور از طریق برنامه خود اشتغالی اقدام کنند.

یکی دیگر از مزیت های مهاجرت به اوکراین، جود امکانات فراوان ورزشی و نزدیکی جغرافیایی با کشور ایران است که  از مقاصد محبوب مهاجرتی برای ورزشکاران و هنرمندان ایرانی محسوب می شود.

ورزشکاران، مربیان ورزشی، قهرمانان ورزشی و مفسران ورزشی می توانند از طریق اخذ دعوتنامه و ویزای کار در این کشور به فعالیت ورزشی بپردازند.

سخن آخر

در این مقاله بهترین کشور برای مهاجرت ورزشکاران مورد بررسی دقیق و علمی قرار گرفت. از مجموع موارد شرح داده شده می توان نتیجه گیری کرد که ورزشکاران ایرانی برای مهاجرت به کشورهای اروپایی باید مواردی مانند نیازمند بودن آن کشور به حرفه ورزشی، وجود محدودیت های سنی، درآمد و حقوق را مد نظر قرار دهند.

این مقاله به بررسی بهترین کشور برای مهاجرت ورزشکاران ایرانی پرداخت. ورزشکاران با اخذ ویزای ورزشی و یا ویزای کار در برخی از کشورهای اروپایی مانند اوکراین، اتریش، آلمان، انگلستان، آمریکا، استرالیا و کانادا می توانند با کار ورزشی و اشتغال در زمینه های ورزشی اقامت این کشورها را اخذ کنند.

دیگر موارد مهم در انتخاب مقصد مناسب برای مهاجرت ورزشکاران این است که کشور مقصد نیازمند ورزشکاران باشد و شرایط ادامه تحصیل ورزشکاران مهاجر در آن کشور فراهم باشد.

مشاوره رایگان ویزا و اقامت

09101424896

09101424896

همین الان این شماره رو ذخیره کن، تو واتساپ پیام بده، یه مشاوره تخصصی رایگان هدیه بگیر.

اطلاعات تماس


ساعات کاری


شنبه
9:00 تا 17:00
یک شنبه
9:00 تا 17:00
دو شنبه
9:00 تا 17:00
سه شنبه
9:00 تا 17:00
چهار شنبه
9:00 تا 17:00
پنج شنبه
9:00 تا 14:00
جمعه
تعطیل

تفلن‌های تماس جهت ارتباط با مشاوران

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.