افسردگی بعد مهاجرت

افسردگی بعد مهاجرت

افسردگی بعد از مهاجرت یا Home Sick چیست؟

ویژگی های افراد مهاجر

به طور کلی، افرادی که تصمیم به مهاجرت می‌گیرند ویژگی‌های شخصیتی خاصی دارند از جمله بهره هوشی بالا، جسارت، ریسک پذیری و غیره. البته این بدان معنی نیست که افرادی که مهاجرت نکرده‌اند دارای این صفات نیستند، بلکه معنی آن این است که مهاجران در بین این گونه افراد جامعه یافت می‌شوند.

این گونه افراد اغلب دارای جایگاه خاصی در جامعه هستند که با مهاجرت، آن‌ را از دست خواهند داد. بنابراین، استرس ناشی از آن همراه با تغییر محل زندگی، اجبار به فروش وسایل منزل و دوری از دوستان و بستگان همگی موجب بروز استرس در فرد می‌شوند.

میزان این استرس بستگی به شدت وابستگی به عوامل فوق دارد. هر قدر دلبستگی‌های مالی، عاطفی، کاری و خانوادگی بیش‌تری داشته باشیم میزان استرس بیش‌تر خواهد شد و با در نظر گرفتن این که مجبور به ترک چه میزان از دستاوردهای گذشته خود هستیم و باید بدون آن ها مهاجرت کنیم، به همان اندازه دچار استرس خواهیم شد.

سایر مقالات:
صفر تا صد اقامت اوکراین

چگونه از راه درست مهاجرت کنیم؟

homesick

دلایل افسردگی پس از مهاجرت

مهاجرت با فرآیندهای همراه آن مانند تغییر محل زندگی، تغییر شغل، دوری از دوستان و آشنایان، عدم امنیت مالی و غیره از عوامل اساسی در بروز استرس هستند. لذا مهاجرت مجموعه‌ای از افکار و احساسات و اعمال استرس‌زا است که هر یک به تنهایی می‌توانند موجب بروز برخی اختلالات روحی و روانی شوند.

مشکلات استرس زا در کشور مقصد

سفر به خارج از کشور، تک تک ابعاد زندگی و عادات روزمره‌ی ما را تحت‌تاثیر قرار می‌دهد. پیدا کردن محلی برای اقامت، تهیه‌ی غذا، برقراری ارتباط با دیگران و حفظ و نگهداری از وسایل و مبارزه برای یادگرفتن یک زبان جدید، همه‌ی این مشکلات گاهی باعث می‌شوند که یک جهنم واقعی را تجربه کنیم.

همه‌ی این دغدغه‌ها و مشکلات و وظایفی که در طول روز به عهده داریم، دست به دست هم می‌دهند تا با ایجاد افسردگی، زندگی را فلج کرده و ما را از سفر به خارج از کشور برای ادامه‌ی تحصیل، پشیمان و حتی بیزار کنند.

محیط جدید همراه با عناصر زبانی، فرهنگی و شرایط جوی علاوه بر تازگی و تنوع آن در ابتدا، می‌تواند در ادامه به یک عامل استرس‌زا تبدیل شود. مواردی مانند انتخاب محل سکونت، تهیه مسکن مناسب و تامین وسایل مورد نیاز از اولین مشکلات پیش‌رو هستند.

علاوه بر همه این‌ها، مشکلات مالی به ویژه در صورت نداشتن پس انداز کافی، ضمن ایجاد نگرانی و اضطراب بر همه فعالیت‌های مهاجر تازه وارد سایه می‌اندازد و سختی‌ها را دو چندان می‌کند.

 

Depression

احساس غم و اندوه

هنگامی که دچار افسردگی پس از مهاجرت شده اید ، شما بسیار ناراحت هستید و بسیار گریه می کنید یا ممکن است از نظر روحی در حالت بدی قرار داشته باشید . از طرف دیگر ممکن است هیچ چیز احساس نکنید . به نظر می رسد احساسات شما “مرده” است .

فکر کردن به افکار منفی

افراد مبتلا به افسردگی پس از مهاجرت ، اغلب علائمی مانند مشکلات تمرکز و فراموشی دارند . خیلی نگران هستند و افکار منفی دارند .افراد افسرده رفتار متفاوتی دارند . شما ترجیح می دهید افراد دیگر را نبینید و به راحتی تحریک می شوید . شما اغلب می خوابید و زیاد یا کم می خورید .

علائم جسمی افسردگی ، درد

بعضی اوقات ، افراد مبتلا به افسردگی علائم جسمی دارند مانند:

خستگی

از دست دادن انرژی

سرگیجه

كمر درد

سردرد

این علائم احتمالاً باعث نمی شود که شما فوراً به یک مشاور اختلال روان فکر کنید . علائم جسمی هنگامی که افسردگی پس از مهاجرت شما به درستی درمان شود ، کاهش می یابد .

چگونه با دلتنگی‌های پس از مهاجرت کردن مبارزه کنیم؟

همه ما در اطرافیان خود افرادی را می‌شناسیم که بنا به دلایلی مجبور به مهاجرت کردن به یک منطقه، شهر و یا حتی کشور دیگری شده‌اند. اغلب این افراد پس از دور شدن از محیط زندگی که به آن عادت داشته‌اند و روزگاری را در آن سپری کرده‌اند، بیماری دوری از خانه یا به اصطلاح Homesick را به شکل ملموس‌تری تجربه می‌کنند.

دوری از خانه یا Homesick همان‌طور که از نام آن مشخص است، نوعی بیماری است که به دنبال فشار روانی ناشی از دوری از خانه یا وطن در فرد بروز می‌کند .  Homesickدر واقع به معنای تغییر در عادت‌ها است که البته با توجه به علت مهاجرت و حال فردی این بیماری با شدت و ضعف همراه خواهد بود.

علت نمایان شدن این بیماری کاملا واضح است؛ چراکه فرد تمام سال‌های زندگی خود را در یک محیط خاص سپری کرده و در میان اعضای خانواده و همشهریان خود رشد یافته و با آن‌ها خو گرفته است، بنابراین بسیار طبیعی است که اگر از محیط خانه خود دور شود به راحتی نتواند مانند گذشته رفتار کند و احساسات وی قطعا دچار تغییر می‌شود.

عوارض Homesick

بیماری دوری از خانه یا Homesick دارای عوارض متعددی است که بسته به سن و جنسیت متفاوت است اما از جمله شایع‌ترین آن‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

سردرد و سر گیجه

کلافگی و زودرنجی

کم‌تحملی

حالت تهوع

تنگی نفس و دوبینی

البته غلبه بر homesick با توجه به شرایط زندگی کاملا متفاوت و منحصربه‌فرد است اما اغلب افراد پس از 6ماه تا 1 سال به شرایط جدید عادت می‌کنند.

Immigration Depression

چگونه با افسردگی پس از مهاجرت کردن یا Homesick مبارزه کنیم؟

روان‌شناسان بر این باورند که homesick شدن پس از مهاجرت کردن امری کاملا طبیعی است و راه‌هایی برای کاهش و غلبه بر آن وجود دارد که در ادامه این مطلب به آن‌ها خواهیم پرداخت

مدیریت افسردگی پس از مهاجرت

برای مقابله یا به عبارت بهتر برای مدیریت این موج استرس، به منابع و ابزاری مناسب احتیاج داریم که بی‌گمان توانایی فرد و شخصیت او در هموار سازی این راه و مقابله با استرس مهم‌ترین نقش را بازی می‌کند.

در صورتی که فرد نتواند با تنش‌های موجود کنار آید، خلق افسرده، اعتماد به نفس پایین، اختلال در خواب، احساس غربت و دلتنگی همراه با احساس پوچی به سراغ وی می‌آید. این مسایل می‌تواند منجر به برخی رفتارها مانند سوء‌مصرف الکل یا مواد مخدر، اختلال در خواب، اختلافات خانوادگی و اختلالات روانی یا بیماری‌های جسمی شود.

به هر حال این تصمیمی است که شما گرفته اید و حتما موقع تصمیم گیری دلایل محکمی برای آن داشته اید.

با دلتنگی مقابله کنید

با وجود همه‌ی کارهایی که پیش از سفر به خارج و اقامت در مقصد جدید، انجام می‌دهید، باز هم ممکن است که دلتنگی برای خانه و ناراحتی دور شدن از نزدیکان، گریبان شما را بگیرد. اما این نکته را فراموش نکنید که اقامت در یک کشور خارجی می‌تواند موقعیت بسیار مناسبی برای کسب تجربه‌های منحصر‌به‌فرد، ثبت خاطرات به‌یادماندنی و پیدا کردن دوستان جدید باشد.

تاثیر موسیقی‌های مورد علاقه‌ی خود را فراموش نکنید

زمانی که سفر می‌کنید، هیچ چیز بهتر از موسیقی نمی‌تواند روحتان را تسکین ببخشد، به خصوص آهنگ‌هایی که خاطرات شیرین را به یاد شما می‌آورند. به خودتان زمان بدهید تا افکارتان را سامان داده و خود را با شرایط جدید وفق بدهید. گوش دادن به موسیقی می‌تواند شما را در این راه یاری کند.

مانند یک توریست رفتار کنید

پس از این‌که به کشور موردنظر خود مهاجرت کردید، اولین و بهترین کاری که می‌توانید انجام دهید این است که مانند یک توریست از مکان‌های دیدنی و جذاب آن بازدید کنید تا بتوانید تا حدودی با فرهنگ و رسوم آن‌ها بیشتر آشنا شوید. پس از انجام این کار باید به دنبال مکان‌هایی باشید که در آن‌ها احساس راحتی می‌کنید و به عبارت بهتر در جستجوی چیزهایی باشید که در زندگی روزمره‌تان برای شما مهم بوده‌اند. به عنوان مثال رستورانی که غذاهایش را دوست دارید و یا پارکی که از قدم زدن در آن حس خوبی به شما منتقل می‌شود.

از تکنولوژی غافل نشوید

استفاده از تکنولوژی یکی از راه‌های برطرف نمودن دلتنگی است و پیشرفت علم و گسترده شدن راه‌های ارتباطی، توانسته است تا حدودی بیماری دوری از خانه یا Homesick را التیام ببخشد، اما توجه داشته باشید که برقراری ارتباط‌های پی‌درپی می‌تواند حال شما را بدتر کند و در صورتی که حساب شده از آن‌ها استفاده کنید قطعا نتایج بهتری را تجربه خواهید کرد.

قطعا در روزهای سخت مهاجرت کردن هیچ چیزی بهتر از هم‌صحبتی با اعضای خانواده و دیدن چهره آن‌ها در مانیتورتان نیست. اما انجام بی‌رویه این کار فرصت آشنایی با محیط اطراف و ملاقات با افراد جدید را از شما خواهد گرفت و این در حالی است که یافتن دوستان جدید مشکل شما را سریع‌تر حل می‌کند.

قدردان موفقیت‌های کوچک خود باشید

موفقیت‌های کوچکی که به دست می‌آورید را دست کم نگیرید؛ موفقیت‌هایی مانند باز کردن یک حساب بانکی، سوار اتوبوس شدن و پیاده شدن در ایستگاه درست، راهنمایی کردن یک نفر در اتوبوس برای پیدا کردن مسیر. این اتفاقات کوچک، اعتماد به نفس شما را افزایش می‌دهند و احساس قدرتمند بودن و شکست‌ناپذیری را در شما زنده می‌کنند.

ورزش کنید

ورزش باعث افزایش مواد شیمیایی خوب به نام اندروفین می شود . همچنین ممکن است برای مبتلایان به افسردگی پس از مهاجرت ، فواید طولانی مدت داشته باشد . به گفته کوک ، ورزش منظم مغز را تشویق می کند تا از راه های مثبتی خود را دوباره بسازد .فقط چند بار پیاده روی در هفته می تواند کمک کند .

 

غذای سالم بخورید

هیچ رژیم جادویی وجود ندارد که افسردگی مهاجرت را برطرف کند . اگر افسردگی در شما باعث می شود که تمایل به پرخوری دارید ، کنترل بیشتر غذا خوردن و غذاهای سالم و میوه ، به شما کمک می کند احساس بهتری داشته باشید .

غذاهای دارای اسیدهای چرب امگا ۳ (مانند ماهی سالمون و ماهی تن) و اسید فولیک (مانند اسفناج و آووکادو) می توانند به کاهش افسردگی پس از مهاجرت کمک کنند .

به اندازه کافی بخوابید

افسردگی می تواند خوابیدن را سخت کند و کمبود خواب می تواند افسردگی مهاجرت را بدتر کند . چه کاری می توانی انجام بدهی ؟ با ایجاد تغییراتی در سبک زندگی خود شروع کنید . به رختخواب بروید و هر روز در همان ساعت از خواب بلند شوید . سعی کنید چرت نزنید . همه حواس پرتی ها را از اتاق خواب خود خارج کنید . بدون کامپیوتر و تلویزیون . با گذشت زمان ، ممکن است متوجه شوید خواب شما بهبود می یابد .

 

مسئولیت ها را به عهده بگیرید

وقتی افسرده هستید ، ممکن است بخواهید از زندگی عقب نشینی کنید و از مسئولیت های خود در خانه و محل کار خودداری کنید . درگیر ماندن و مسئولیت های روزمره می تواند به شما در حفظ سبک زندگی و مقابله با افسردگی مهاجرت کمک کند . به ویژه که شما هنگام مهاجرت به کشوری جدید ، نیاز به تلاش برای پیدا کردن موقعیت اجتماعی ، تحصیلی و اقتصادی مناسب دارید .

افکار منفی را به چالش بکشید

در مبارزه شما با افسردگی پس از مهاجرت ، بسیاری از کارها ذهنی است . وقتی افسرده می شوید ، به بدترین نتیجه گیری ها و افکار ممکن می پردازید . دفعه بعد که نسبت به خودتان و مهاجرت ، احساسات منفی و ترسناک پیدا کردید ، از منطق به عنوان یک درمان افسردگی طبیعی استفاده کنید . ممکن است احساس کنید که هیچ کس شما را دوست ندارد یا در کشوری غریبه تنها هستید ، اما آیا شواهد واقعی برای آن وجود دارد ؟ با گذشت زمان شما می توانید این افکار منفی را از بین ببرید تا از کنترل خارج نشوند .

نکات مثبت و منفی زندگی فعلی‌تان را یادداشت کنید

به این موضوع باور داشته باشید که پنهان کردن مشکل از خودتان هیچ کمکی به شما نمی‌کند. برای درک بهتر خودتان بهتر است زمانی را در آسایش کامل به خود اختصاص دهید و نکات مثبت و منفی زندگی فعلی‌تان را در دفتری یادداشت کنید. همچنین برای نکات منفی خود به دنبال راه‌حل باشید و اگر راه مناسبی را نیافتید درباره آن‌ها تا حدی بنویسید که احساس کنید کاملا تخلیه شده‌اید.

خودتان را درگیر مسائل کنید

پس از مهاجرت کردن ممکن است مسائلی وجود داشته باشند که نه تنها برای شما خوشایند نیستند بلکه باعث دلتنگی شما می‌شوند. بهترین برخورد با این‌گونه مشکلات این است که خود را با آن‌ها درگیر کنید. به عنوان مثال اگر تا پیش از این در شهری خلوت سکونت داشتید و اکنون شرایطی کاملا متضاد را تجربه می‌کنید بهتر است برای عادت کردن به شرایط جدید در مکان‌های شلوغ بیشتر حضور داشته باشید تا بتوانید شناخت بهتری از محیط بدست آورید.

پس از مهاجرت با خانواده‌تان در ارتباط باشید

یکی از بهترین راه‌های رفع دلتنگی برای اعضای خانواده و وطن این است که با آن‌ها در تماس باشید. به عنوان مثال شما می توانید هدیه‌ای را برای دوستان و یا اعضای خانواده خود ارسال کنید تا از این طریق علاوه‌بر ساختن یک روزی شاد برای خود، تجربه‌تان از کشوری که در آن ساکن هستید را با آن‌ها به اشتراک بگذارید.

ارتباط خود را با دوستانتان حفظ کنید

دوستان خوب، باید در چنین شرایطی به داد هم برسند. پس ارتباط خود را با آنها حفظ کنید و درباره‌ی نگرانی‌ها و مشکلاتتان با آنها درد و دل کنید.

عادت‌های قبل از مهاجرت کردن خود را تغییر ندهید

قطعا پس از مهاجرت کردن شرایط شما بسیار تغییر می‌کند اما قرار نیست شما تسلیم شوید و همه عادات خود را فراموش کرده و یا تغییر دهید. یکی دیگر از کارهایی که برای غلبه بر دلتنگی می‌توانید انجام دهید این است که برخی از فعالیت‌هایی که قبل از مهاجرت مشغول آن‌ها بوده‌اید را ادامه دهید. به عنوان مثال اگر ورزش خاصی را انجام می‌دادید، با ثبت‌نام در یک باشگاه ورزشی می‌توانید بازهم آن را ادامه دهید و حالتان را خوب کنید.

ذهن‌تان را به سوی یادگیری چیزهای جدید منحرف کنید

برای این‌که بتوانید دلتنگی خود برای اعضای خانواده را برطرف کنید باید بتوانید ذهن‌تان را از این احساس منحرف کنید. بهترین راه درمان، تغییر دادن مسیر فکر است بنابراین شما می‌توانید با خواندن کتاب، گوش دادن به موسیقی، رفتن به سرکار و یا انجام کارهای مشابه به این هدف دست یابید. همچنین شما می‌توانید یادگیری زبان جدید را در برنامه خود بگنجانید و یا آشپزی کردن به سبک کشور فعلی را یاد بگیرید و از این طریق فکر خود را تغییر دهید.

دوستان جدید پیدا کنید

شاید صدها یا هزاران کیلومتر از خانواده خود دور باشید اما این بدین معنا نیست که شما نمی‌توانید با افراد دیگری ارتباط موثر برقرار کنید. کافی است کمی وقت بگذارید و با افراد جدید آشنا شوید و دوستانی را بیابید که بتوانید کمی با آن‌ها درددل کنید. هم‌خانه شدن با افراد غریبه شاید برایتان عجیب باشد اما تاثیر زیادی در سرعت آشنایی شما با محیط اطراف و دوست‌یابی دارد.

علاوه‌بر این دوست یابی در کشور جدید بسیار خوب است چراکه گاهی به کسی نیاز دارید که وقتی درباره کشور خود و یا شرایط فعلی‌تان صحبت کنید به خوبی بتواند شما را درک کند.در این‌گونه مواقع پیدا کردن دوستانی با چند وجه مشترک به رفع احساس دلتنگی شما کمک می‌کند.

 

حسش کنید

شاید دور از عقل به‌نظر برسد،اما اغلب سریع‌ترین شیوه برای خلاص شدن از حال بد این است که به خودتان اجازه دهید تا این حال را حس کنید. مانند تمام چیزها،حس و حال،زودگذر است و درنهایت تمام می‌شود. همه ما می‌دانیم که گریه کردن چه حس خوبی می‌دهد.حس عطوفت و رهایی در اعماق گریه وجود دارد که مثل طوفان و رگبار،موجی از هوای گرم را منتشر می‌کند.

به خودتان اجازه گریه دهید،به بالش مشت بکوبید،درمورد تاریک‌ترین و عمیق‌ترین ترس‌تان بنویسید و هرکاری که باعث می‌شود حال بد از شما دور شود انجام دهید.

درلحظه باشید

حال و هوای ما معمولا یا نتیجه نگرانی از آینده است و یا ناراحتی و عصبانیت از گذشته.

یک راه موثر برای رهایی از این تنگنا این است که به زمان حال برگردید.تکنیک‌هایی مانند مدیتیشن اندیشیدن به ما یاد می‌دهند که چطور توجه‌مان را به زمان حال معطوف کنیم؛ مخصوصا با تمرکز روی تنفس‌مان.

محققان این روش را توصیه می‌کنند،ارزش امتحان کردن را دارد.

حرکت کنید

بیشتر ما وقتی حال‌مان خوب نیست، کمتر به تحرک فکر می‌کنیم. اما به گفته دانشمندان، تمریناتی مانند نرمش و یوگا می‌تواند برای بهبود حس و حال مفید باشد.

اگر به سختی خود را به باشگاه یا کلاس یوگا می‌برید و یا اصلا رفتن برای‌تان غیرممکن به‌نظر می‌رسد سعی کنید 20 دقیقه پیاده روی کنید.

حرف آخر اینکه، برای خوب شدن حال‌تان عجله نداشته باشید،در زمان حال بمانید، به خودتان اجازه حس کردن احساس‌تان را بدهید، و بدانید که در نهایت مثل خیلی چیزها، حال بدتان هم گذراست.

عواقب نادیده گرفتن افسردگی

آیا شما درگیر افسردگی هستید؟ آیا به دنبال یافتن کمک تخصصی و یا مداوایی برای مشکل افسردگی خود هستید؟ اگر پاسختان منفی است بدانید که در این راه تنها نیستید. بسیاری از مبتلایان به افسردگی به دلایل مختلف درصدد یافتن کمک برنمی‌آیند. اما عواقب رها کردن افسردگی به حال خود بسیار مخرب است. سازمان بهداشت جهانی World Health Organization معضل افسردگی را یکی از مشکلات رایج عصر حاضر می‌داند. آیا می‌دانستید که: 

افسردگی درمان نشده تاثیر زیادی بر سلامتی فیزیکی دارد. این مشکل می‌تواند سطح ایمنی را کاهش دهد و در نتیجه فرد مبتلا نسبت به انواع بیماری‌ها و عفونت‌ها آسیب‌پذیرتر شود؟

اگر افسردگی درمان نشود ممکن است به مصرف مواد مخدر منجر شود؟

افسردگی درمان نشده به از هم پاشیدن روابط زوجین، طلاق و دیگر مشکلات عاطفی منجر می‌شود؟

اگر افسردگی کنترل نشود تاثیرات مخربی بر خواب فرد می‌گذارد؟

افسردگی درمان نشده ممکن است چاقی و یا لاغری ناخواسته را در فرد مبتلا در پی داشته باشد؟

افسردگی درمان نشده باعث ایجاد احساس ناامیدی و درماندگی در فرد می‌شود؟

افسردگی درمان نشده می‌تواند به خشونت، عصبانیت و پرخاشگری در فرد مبتلا بینجامد؟

افسردگی درمان نشده می‌تواند به رانندگی خطرناک، مستی در حین رانندگی و روابط جنسی پرخطر منجر شود؟

اگر افسردگی درمان نشود خطر ارتکاب به خودکشی در فرد مبتلا افزایش می‌یابد؟

تاسف‌بار اینجاست که تازه‌واردان در همان بدو امر از مشکل افسردگی و حالات روحی خود سخنی به میان نمی‌آورند

homesick
آیا شما افسرده هستید؟

موارد پایین نشان می‌دهد که شما افسرده هستید یا خیر. البته تنها داشتن یک یا دو مورد از نشانه‌های زیر به معنای این نیست که شما افسرده‌اید. اما هر چه تعداد موارد بیشتر باشد احتمال داشتن افسردگی بالاتر است.

اوضاع مدام برایم بدتر و بدتر می‌شود.

فکر می‌کنم بی‌ارزش هستم و زندگی بی هدف است.

اخیرا قدرت تصمیم‌گیری‌ام کم شده و احساس اطمینان ندارم.

فکر نمی کنم که ارزش زنده بودن داشته باشم.

هیچ چیز جالب و لذت‌بخشی به ذهنم نمی‌رسد.

زندگی من پر از احساس پشیمانی است.

اخیرا نمی‌توانم بر کاری که می‌کنم تمرکز کنم.

بدون این که علتی داشته باشد گریه‌ام می‌گیرد.

کارهایم را فراموش می‌کنم و غالبا دیرتر از بقیه کارهایم را انجام می‌دهم.

دیگر مثل قبل برای لذت بردن کاری انجام نمی‌دهم.

احساس تنهایی و جداافتادگی می‌کنم.

از آدم‌ها از جمله خانواده و دوستان دوری می‌کنم و دیگر نمی‌خواهم در کنارشان باشم.

به طور غیرعادی از حضور دیگران کلافه و عصبی می‌شوم.

نمی‌توانم به راحتی با کسی رابطه خصوصی داشته باشم.

اخیرا خیلی بی‌اشتها هستم.

مدتی است خوب نمی‌خوابم و اگر از خواب بیدار شوم دیگر به سختی می‌توانم دوباره بخوابم.

درد فیزیکی زیادی دارم و بی‌حال هستم.

بیش از حد معمول می‌خوابم.

اخیرا انرژی بسیار کمی دارم.

بیش از 2 کیلو و نیم اضافه وزن یا کاهش وزن بی‌دلیل پیدا کرده‌ام. 

هرچه تعداد مواردی که از لیست بالا انتخاب کرده‌اید بیشتر باشد، باید بیشتر مراقب باشید.

محققان به این نتیجه رسیده‌اند که شکلات با آزادسازی اندورفین در بدن حال افراد را خوب می‌کند.

 

کمک‌هایی که فرد افسرده می‌تواند به خود بکند

بر اساس آمارگیری انجام شده در زمینه بهداشت روانی در سال 2012 از سویCanadian Community Health Survey، که به اختصار به آن CCHS نیز می‌گویند، 5.4 درصد جمعیت 15 سال به بالای کانادا نشانه‌هایی از اختلالات روحی را در دوازده ماه قبل از تحقیق داشته‌اند و 4.7 درصد از این جمعیت نیز دچار افسردگی حاد بوده‌اند. آیا می‌خواهید حالتان زودتر خوب شود؟ موارد زیر روش‌هایی است که حال شما را بهتر می‌کند.

از نظر فیزیکی فعال باشید: وقتی از نظر روحی در شرایط خوبی نباشیم، در خود توان حرکت کردن هم نمی‌بینیم. هرچه هم کمتر حرکت کنیم حالمان بدتر می‌شود. پس فقط سعی کنید که یه کار پرتحرک انجام دهید. پیاده‌روی صبحگاهی می‌تواند تاثیر شگفت‌انگیزی بر وضعیت روحی ما داشته باشد. تمرین‌های ورزشی می‌توانند شما را از شر حالات روحی بد خلاص کنند.  

به دیگران کمک کنید: این کار برای افراد افسرده آن‌قدرها هم که به نظر می‌رسد سخت نیست. یک حرکت و اقدام مهربانانه کوچک هم می‌تواند حال شما را خوب کند. خوب بودن با یک غریبه احساس خوب بودن به شما می‌دهد. کارهایی ساده از لبخند زدن به یک عابر گرفته تا پیشنهاد کمک درسی به یک دانش‌آموز، کمک کردن به بچه‌ای برای خواندن و یا کمک به کسی برای گذاشتن خریدهایش در ماشین، همه و همه می‌توانند نوعی کمک کردن باشند.

سراغ شکلات بروید: محققان به این نتیجه رسیده‌اند که شکلات با آزادسازی اندورفین در بدن حال افراد را خوب می‌کند. پس هر وقت حالتان خوب نبود از خودتان با یک شکلات پذیرایی کنید و نتیجه را ببینید.    

کاری که دوست دارید انجام دهید: خود را سرگرم کاری کنید که دوستش دارید. کارهایی مثل آب دادن به گل‌ها، گوش دادن به موسیقی محبوبتان، تماشای فیلم، بازی با حیوانات خانگی، آشپزی یا وقت‌گذرانی در طبیعت.

با افکار منفی مبارزه کنید: وقتی افسرده هستیم افکار ما از الگوهایی منفی پیروی می‌کنند. مراقب این‌گونه افکار  باشید. دقت داشته باشید که افکارتان قابل اعتنا و معتبر باشند و از خود بپرسید آیا راه دیگری برای برخورد و مشاهده وقایع و اشیا وجود دارد؟

اگر هیچ‌یک از این راه‌ها کمکی نکرد و افسردگی‌اتان بدتر شد به دنبال کمک تخصصی باشید.

کلام آخر؛

به یاد داشته باشید که شرایط زندگی شما اهمیت و تاثیر زیادی در مقابله با احساس دلتنگی و homesick شدن دارد. به عنوان مثال اگر تا پیش از مهاجرت زندگی فوق‌العاده سختی را گذرانده باشید قطعا ورود به کشوری با امکانات رفاهی بیشتر، غلبه بر این احساس را راحت‌تر می‌کند. از سوی دیگر هرچه مسافت دورتر باشد فرهنگ‌ها متفاوت‌تر خواهند بود و تحمل شرایط برای شما سخت‌تر خواهد شد بنابراین به همراه داشتن خاطرات و یادگاری‌ها و همچنین ایجاد حداقل فضای سابق در خانه جدید می‌تواند کمک‌کننده باشد.

در نهایت این نکته را به یاد داشته باشید که اگر هر روز به خود بگویید من در اینجا غریبه هستم، این حس در شما نهادینه می‌شود و غلبه بر آن دشوار خواهد شد بنابراین به جای پرداختن به افکار منفی بهتر است به چیزهای مثبت و شاد فکر کنید و مطمئن باشید به زودی احساس دلتنگی شما برطرف خواهد شد.

 

مشاوره رایگان ویزا و اقامت

09101424896

09101424896

همین الان این شماره رو ذخیره کن، تو واتساپ پیام بده، یه مشاوره تخصصی رایگان هدیه بگیر.

اطلاعات تماس


ساعات کاری


شنبه
9:00 تا 17:00
یک شنبه
9:00 تا 17:00
دو شنبه
9:00 تا 17:00
سه شنبه
9:00 تا 17:00
چهار شنبه
9:00 تا 17:00
پنج شنبه
9:00 تا 14:00
جمعه
تعطیل

تفلن‌های تماس جهت ارتباط با مشاوران

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.